NOVI POTPIS U ZVEZDI: Talentovani junior potpisao četvorogodišnji ugovor sa crveno-belima

Novosti online

23. 02. 2021. u 15:36

TALENTOVANI bek i junior Crvene zvezde Milutin Vujičić, potpisao je četvorogodišnji profesionalni ugovor sa crveno-belima, a početkom februara i zvanično je priključen seniorskom timu kluba sa Malog Kalemegdana.

НОВИ ПОТПИС У ЗВЕЗДИ: Талентовани јуниор потписао четворогодишњи уговор са црвено-белима

FOTO: KK Crvena zvezda

Milutin Vujičić rođen je 08.03.2002. godine u Podgorici. Odrastao je u Foči, a član KK Crvena zvezda je od pionirskih dana, i tokom godina prošao je celokupan sistem i program među crveno-belima do seniorskog tima. Visok je 189 centimetara, i igra na obe bekovske pozicije.

Crvena zvezda je tako nastavila sa višegodišnjom ustaljenom praksom da najtalentovaniji mladi igrači koji su prošli celokupan sistem i nastupali za mlađe selekcije našeg kluba, dobijaju šansu i na najvećoj sceni kao seniori crveno-belih.

Milutin Vujičić je kao jedan od najtalentovanijih  juniora u selekciji Crvene zvezde dobio šansu da nastupa za seniorski tim crveno-belih na završnici Kupa Radivoja Koraća u Novom Sadu gde su crveno-beli stigli do desetog trofeja nacionalnog kupa u istoriji kluba, a bio je deo tima u evroligaškoj utakmici sa Zenitom.

Pred Milutinom je period velikog rada i dokazivanja u Crvenoj zvezdi.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!