RADONJIĆ POTVRDIO: O'Brajant nije sa nama od Kupa Koraća

Novosti online

17. 02. 2021. u 21:22

CRVENA zvezda pobedila je Borac sa devetoricom igrača u timu, a među njima ponovo nije bio Džoni O'Brajant.

РАДОЊИЋ ПОТВРДИО: ОБрајант није са нама од Купа Кораћа

FOTO: KK Crvena zvezda

Američki krilni centar bio je suspendovan pre Kupa Radivoja Koraća, potom je igrao protiv Radničkog, Partizana i Mege, dao doprinos osvajanju "Žućkove levice", ali nakon povratka iz Novog Sada opet nije deo tima.

Posle trijumfa protiv Čačana, Radonjić je govorio o situaciji sa Amerikancem i otkrio da Amerikanac nije bio tu ni u pripremi za utakmicu.

- Od Kupa nije bio sa nama. Naravno, to su interne klupske stvari, koje treba da se rešavaju. On je dao značajan doprinos osvajanju Kupa u Novom Sadu - izjavio je Zvezdin trener.

- Naravno, stvari su takve da imamo okolnosti kakve imamo, imamo i situaciju vezanu za igrače koji su odsutni zbog korone, oni su bolje, ali nešto preciznije o njima reći je jako teško jer tek treba da se prave analize i procene kako nastaviti povratak posle negativnih testova - dodao je on.

Crvena zvezda u petak igra protiv Zenita i ostaje da se vidi na koliko će igrača do tada moći da raspolaže, s obzirom na to da su zbog korone i dalje odsutni Volden, Kolom, Noko, Hol i Rit.

- Već u petak nas čeka evroligaška utakmica, a nadam se da neće i ovaj meč ostaviti posledice, pa da tog dana budemo u još kraćoj rotaciji - poručio je Radonjić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju