LONČAR: Utakmica protiv Krke jedan od najgorih mečeva Partizana, bilo je odvratno!

Novosti online

22. 12. 2020. u 13:59

OŠTRA reakcija Nikole Lončara na poraz od Krke

ЛОНЧАР: Утакмица против Крке један од најгорих мечева Партизана, било је одвратно!

FOTO: Nebojša Paraušić

Sportski direktor Partizana Nikola Lončar istakao je da je poraz od Krke u ABA ligi rezultatom 69:50 bio vrlo bolan za crno-bele.

"Poslednja utakmica je bila katastrofalna, jedna od najgorih utakmica u poslednjih nekoliko godina i najgora ove sezone. Nismo ispoštovali dogovore pred utakmicu i nismo dobro odigrali. Ne bih da analiziram mnogo, nema šta da se analizira, jer je bilo sve jasno i bila je stvarno odvratna utakmica koju smo izgubili",  rekao je Lončar za TV Arena sport.

Crno-beli će odmarati narednog vikenda jer je Primorska istupila iz regionalnog takmičenja, a Partizan više nema prava na kiks i to je jasno svima u Humskoj.

"Iskoristićemo ovu nedelju da analiziramo te situacije koje su nam se dešavale. U ABA ligi se borimo i ne smemo da izgubimo skoro nijednu utakmicu do kraja i želimo da odemo u top 16 Evrokupa. Naravno da sam optimista, ja sam uvek optimista, možemo da se izborimo sa ovom situacijom, radićemo i bićemo pošteni prema sebi i pokazaćemo da li smo i koliko smo napravili dobar plan za utakmice koje nam predstoje", jasna je Lončar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna