PARTIZANU BAŠ NE IDE: Igokea slavila u Laktašima, crno-beli ponovo bez prave energije

Č. V.

31. 10. 2020. u 22:11

KOŠARKAŠI Igokee ostvarili su veliku pobedu, pošto su savladali Partizan posle produžetka sa 90:84 na svom parketu u petom kolu ABA lige.

ПАРТИЗАНУ БАШ НЕ ИДЕ: Игокеа славила у Лакташима, црно-бели поново без праве енергије

FOTO: KK Igokea/Nikola Vuruna

Ne ide, pa ne ide crno-belima ove sezone. Vlado Šćepanović je platio ceh i nije više trener kluba iz Humske, ekipu je na ovoj utakmici vodio trener juniora Partizana Milivoje Lazić.

I domaći su brzo ostali bez glavnog trenera na ovoj utakmici jer je Dragan Bajić isključen posle svega minut i po.

Moraće crno-beli pod hitno nešto da menjaju kako bi se vratili u ritam od prošle godine i počeli da beleže dobre rezultate u kontinuitetu, inače će sezona vrlo brzo biti izgubljena.

Meč je bio izjednačen. Igokea je bolje počela susret, imala je u jednom momentu maksimalnih 31:21. Vratio se Partizan brzo i na poluvreme otišao sa zaostatkom od dva poena - 45:43.

U drugom poluvremenu se uglavnom igralo koš za koš, i sve je to dovelo do neizvesne završnice.

Priliku da donese trijumf timu iz Laktaša propustio je na ovom meču sjajni Džeki Karmajkl čiji "flouter" je završio na obruču, potom je Nemanja Dangubić probao sa svoje polovine da donese pobedu Partizanu, no nije bio precizan.

Odluka o pobedniku je morala da bude doneta u produžetku. U dodatnih pet minuta domaćin je igrao mnogo bolje. Antabija Voler je pogodio dve vezane trojke, nakon toga je Marko Jošilo ukrao loptu, a Nemanja Gordić napravio nesportski faul.

Najefikaniji u pobedničkom timu bio je pomenuti Džeki Karmajkl sa 27 poena, pratio ga je Antabija Voler sa 17. Na drugoj strani najbolji je bio Nemanja Gordić sa 19, dok je Rade Zagorac meč okončao sa 17 i oni su bili jedini dvocifreni u Partizanu.

Posle ovog meča Igokea ima učinak 4-1, a beogradski crno-beli 2-3.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!