OGLASILA SE PORODICA NIKOLE PEKOVIĆA: Evo šta kažu o stanju proslavljenog košarkaša

Novosti online

10. 10. 2020. u 13:53

NAKON što je danas kako bomba odjeknula vest da je bivši košarkaš Partizana i crnogorske reprezentacije Nikola Peković u teškom stanju zbog posledica korona virusa i da se bori za život, oglasila se porodica proslavljenog sportiste.

ОГЛАСИЛА СЕ ПОРОДИЦА НИКОЛЕ ПЕКОВИЋА: Ево шта кажу о стању прослављеног кошаркаша

Foto: N.Paraušić

- On je od juče u podgoričkoj bolnici i diše apsolutno samostalno. Svi njegovi vitalni parametri što se tiče kiseonika potpuno su u redu - rekli su za "Blic" iz Pekovićevog uskog kruga, navodeći da košarkaš nije ni jednog trenutka bio na respiratoru.

Kako su rekli, bivši košarkaš je testiran na korona virus, koji mu je potvrđen, i smešten je juče u podgoričku bolnicu.

- On je sve vreme stabilno, ali uz konsultacije sa doktorima, rečeno je da je bolje da ostane na praćenju u zdravstvenoj ustanovi. To je proces koji traje - rekao je sagovornik i dodao da porodica bivšeg košarkaša "moli za privatnost i da se ne šire neistine o njegovom zdrvstvenom stanju

Ranije danas javnost je potresla vest da je bivši košarkaš Partizana i crnogorske reprezentacije Nikola Peković zaražen korona virusom, da je u teškom stanju i priključen na respirator.

Kako je navedeno u prvoj infromaciji, Peković je sa simptomima virusa kovid-19 primljen u podgoričku bolnicu pre 15 dana, a stanje mu se u međuvremenu pogoršalo.

(Blic)

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri