ZVEZDA PUŠTA U PRODAJU SEZONSKE ULAZNICE: Od srede na Malom Kalemegdanu

Novosti online

08. 09. 2020. u 15:04

KK Crvena zvezda je odlučila da krene u prodaju sezonskih ulaznica.

ЗВЕЗДА ПУШТА У ПРОДАЈУ СЕЗОНСКЕ УЛАЗНИЦЕ: Од среде на Малом Калемегдану

foto: KK Crvena zvezda

Ograničen kontigent karata za sezonu 2020/2021. pušta se u prodaju u sredu od 12:00 u protorijama kluba i trajaće do 30.09.

Pandemija virusa Kovid19 i dalje traje, ali i pored toga, klub sa Malog Kalemegdana traži rešenja za prepreke vezane za publiku na utakmicama.

Najveći udarac pretrpelo je finansijsko poslovanje i zato je zvezdaško jedinstvo i pomoć navijača sada jako važna.

Ove sezone prodaja obuhvata nove tri opcije ulaznica, prema kome kupac ima garantovanih 30, 20 ili 10 utakmica koje će se igrati uz prisustvo gledalaca! To znači da je i broj utakmica definisan i siguran, čak i po cenu prenošenja u narednu sezonu!

KK Crvena zvezda je kao prvu meru, primenila smanjenje kapaciteta sezonskih ulaznica koje će se naći u prodaji na 30% od ukupnog kapaciteta Hale Aleksandar Nikolić. Smanjenje kapaciteta je urađeno u skladu sa propisanim merama Republike Srbije, kao i uputstvima Evrolige, poštujući i ostale mere neophodne da se svaka osoba u dvorani osećao bezbedno.

KK Crvena zvezda želi za početak, da izađe u susret vlasnicima sezonskih ulaznica od prethodne sezone, pa je za njih rezervisana prva nedelje prodaje, sa pravom preče kupovine. Najveći popust je odobren za najvernije, jer su upravo oni najveća snaga kluba, a uz ulaznicu očekuje ih na poklon i pasoš “Crvena zvezda republika” (za koji je potrebno da pripreme i odgovarajuću fotografiju).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)