KOŠARKAŠI PARTIZANA SE POLAKO OKUPLJAJU: Zakazan prvi trening, Mekintajer odbrojava dane do početka priprema

10. 08. 2020. u 20:45

MNOGO toga je ove godine poremetio i promenio virus korona, pa zato i pripreme za novu košarkašku sezonu počinju u nekom neuobičajenom ambijentu.

КОШАРКАШИ ПАРТИЗАНА СЕ ПОЛАКО ОКУПЉАЈУ: Заказан први тренинг, Мекинтајер одбројава дане до почетка припрема

Foto: N. Paraušić

Start za košarkaše Partizana novi trener Vlado Šćepanović zakazao je za naredni ponedeljak i to u Hali sportova "Ranko Žeravica", jer je njihov dom - "Arena" iskorišćen kao jedan od kovid-centara.

Crno-beli su polako počeli da se kompletiraju u našem glavnom gradu. Od stranih igrača stigao je motivisani Brajan Angola, koji je u prethodnoj sezoni uspeo da odigra tek dve utakmice u ABA ligi pred prekid.

ABA LIGA OD OKTOBRA

IMAJU sve ekipe sasvim dovoljno vremena za pripreme jer je start regionalnog takmičenja pomeren za 3. oktobra, što je dve nedelje kasnije u odnosu na prvobitni datum početka. Ove godine se neće igrati ABA Superkup, zbog kompletne situacije sa virusom korona. Ako se nešto ne promeni, Evrokup bi trebalo da startuje 29. i 30. septembra.

Koliko željno dolazak u novi klub iščekuje Kodi Miler-Mekintajer, može da se zaključi na njegovom tviter-profilu, na kome odbrojava dane do zaduženja crno-bele opreme. On bi danas trebalo da dođe u Beograd. Poletanje iz Amerike je na društvenim mrežama ovekovečio i centar Vilijam Mozli, koji je Srbiju napustio još sredinom marta, kada su takmičenja prekinuta a ekipa raspuštena.

Od ostalih stranaca još se čeka dolazak Markusa Pejdža, kao i povratak Rašona Tomasa, koji je sve vreme boravio u Srbiji, a nedavno odlučio da uzme i predah na moru. Tu ekipu će kompletirati i Nemanja Gordić (BiH). Od domaćih članova se zna da će u timu Partizana biti Jaramaz, Zagorac, Trifunović, Dangubić, Stefan i Nikola Janković. Čeka se i potpis na novi ugovor kapitena Novice Veličkovića, kao i dolazak još jednog pojačanja u reketu.

Partizan je u odnosu na neke ekipe iz ABA lige odlučio znatno kasnije da počne pripreme. Motore su prvo upalili još 27. jula novi članovi elitnog regionalnog društva - Borac iz Čačka i Split. Dan kasnije je startovala Igokea u Laktašima. A početkom avgusta su okpljeni i igrači Cibone, Mege i Krke. Sutra će zvanično početi i košarkaši Crvene zvezde, pod palicom novog trenera Saše Obradovića. A, sa pripremama su danas počeli FMP i Budućnost.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRVENČE MAMINO... Poslednja objava preminule voditeljke Bojane Janković