ZVEZDA POSLE SEDNICA NA MALOM KALEMEGDANU: Budžet manji za 30 odsto, Kešelj i Dozet članovi predsedništva

Novosti online

03. 08. 2020. u 20:54

KOŠARKAŠKI klub Crvena zvezda je danas održao redovne sednice predsedništva i Skupštine na otvorenim terenima na Malom Kalemegdanu.

ЗВЕЗДА ПОСЛЕ СЕДНИЦА НА МАЛОМ КАЛЕМЕГДАНУ: Буџет мањи за 30 одсто, Кешељ и Дозет чланови председништва

Foto: KK Crvena zvezda

Na obe održane sednice je postojao pun kvorum, a sednicom Skupštine je presedavao novi predsednik najmnogobrojnijeg tela kluba advokat Ljubomir Milić. Dosadašnji predsednik Branimir Baćović je novi član predsedništva.

- Novi član predsedništva Zvezde, koji će biti zadužen za sportska pitanja, je nekadašnji igrač Marko Kešelj. Uz njega je i još jedan bivši igrač kluba Milan Dozet, kao i Zoran Kovačević “Koča”, Milan Ninković i Zoran Jović - navodi se u saopštenju.

O svim detaljima je članove informisao prvi čovek kluba Nebojša Čović, dok je direktor Filip Sunturlić izneo izveštaj o sezoni 2019/20 i planovima kluba za narednu sezonu.

- O svim osnovnim informacijama vezano za svakodnevni rad i život kluba, takmičarsku sezonu koja je otkazana, prelaznom roku i pripremama seniorskog tima za novu sezonu, radu mlađih selekcija, budžetu kluba koji će u narednoj sezoni biti čak za 30 posto manji, zdravstvenim protokolima u vreme globalne pandemije, članove Skupštine vrlo detaljno informisao je predsednik kluba Nebojša Čović i to kroz 15 tačaka dnevnog reda Skupštine. Takođe, Skupština je u potpunosti informisana i podržala je izveštaj o tužbi i vansudskom poravnanju između kluba i ABA lige koji je u toku i vrlo jasan stav kluba vezan za informisanje javnosti i pokušaje pojedinaca da nametnu nekakav “sukob interesa” između Zvezde i FMP-a. Klub zastupa čvrst stav da ovu vrstu opstrukcije neće dozvoliti u narednom periodu - pojašnjava se u saopštenju.

Članovi Skupštine su obavešteni o okupljanju i početku priprema prvog tima koji će se ove sezone obaviti u specifičnim uslovima zbog virusa korona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu