BOGDANOVIĆ SPREMAN ZA NASTAVAK SEZONE: Zreli smo za plej-of

G. K.

20. 07. 2020. u 19:50

OČI domaće košarkaške javnosti biće najviše uprte na srpske igrače koji su našli svoje mesto u Diznijevom kampusu za nastavak NBA sezone, 30. jula.

БОГДАНОВИЋ СПРЕМАН ЗА НАСТАВАК СЕЗОНЕ: Зрели смо за плеј-оф

Bogdan Bogdanović Foto EPA

Jedan od njih je i bek Sakramento Kingsa Bogdan Bogdanović, koji je preko aplikacije "Zum" odgovarao na pitanja američkih kolega.

Mnoge je interesovalo kako sami košarkaši gledaju na veoma neobično rešenje koje su čelnici Lige doneli o završetku takmičenja.

- Sve ovo više liči na turnir nego na ligu. Nema prednosti domaćeg terena i navijača. Nedostajaće nam, ali sam uveren da će nas zdušno bodriti putem svojih TV. Moraćemo da ubrzamo igru, pravimo manje grešaka i popravimo komunikaciju između sebe. Radimo na tome i verujem da ćemo spremni dočekati nastavak - naglašava Bogdanović.

Veliki broj igrača je odlučio da slobodno vreme prekraćuje raznim aktivnostima i hobijima, kojih u kampusu ima na raspolaganju u izobilju.

- Ovde ima toliko toga šta možete da radite. Organizacija je sjajna. Neverovatno je kad shvatite da se u "balonu" nalazi 2.000 ljudi, koje niste samo zatvorili kako bi se posvetili poslu, nego ih i zabavljate. Imate sve što poželite. Od restorana, frizera, kozmetičkih salona... Pre neki dan smo išli na pecanje, a ja sam se posebno zainteresovao za golf.

"Kraljevi" u prvom meču nastavka igraju protiv San Antonija, 31. jula.

- Biće teška, tvrda utakmica. Poznajemo njihove mane i prednosti. Znam da će želeti da se domognu pozicije koja vodi u plej-of. Izuzetno je važno da ostvarimo pobedu odmah na početku - završio je Bogi svoje izlaganje. n

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest