ĆUS ZAGRMEO POSLE GUBITKA TITULE: Evo šta smatra glavnim uzrokom poraza u finalu

Novosti online

27. 05. 2024. u 09:55

Košarkaši Real Madrida poraženi su od Panatinakosa 95:80 u finalu Evrolige, a trener "kraljevića" je izneo svoje uzroke ovog poraza.

ЋУС ЗАГРМЕО ПОСЛЕ ГУБИТКА ТИТУЛЕ: Ево шта сматра главним узроком пораза у финалу

Foto: EPA-EFE/RONALD WITTEK

On je čestitao titulu "zelenima", ali smatra da je odbrana bila ispod svakog nivoa.

 - Čestitke Panatinaikosu, zaslužili su da pobede zbog vrlo dobrog drugog poluvremena. Bilo je ovo finale veoma teške sezone tokom koje smo odradili odličan posao. U prvom poluvremenu smo shvatili šta moramo da uradimo i to smo uradili, ali oni imaju vrlo dobre igrače. Podigli su odbranu i počeli da igraju mnogo jače, a mi smo počeli da gubimo energiju, šutirali smo previše spolja. Malo ćemo plakati, ali ćemo već sutra ustati. Borićemo se do kraja. To je duh koji želim od svog tima. U sportu ponekad dobijete, ponekad izgubite i sada je pravi trenutak da pokažemo karakter Real Madrida, da čestitamo rivalu i nastavimo da koračamo napred - izjavio je nakon meča Ćus Mateo.

Komentarisao je Mateo suđenje.

 - Iznenađen sam kriterijumom suđenja. Tačno je da su naši centri brzo ušli u problem sa faulovima. To nam se nije dešavalo tokom sezone, uglavnom su moji igrači imali dva faula do poluvremena. Bilo je nekih frustracija, Poarje je dobio tehničku, ali to su stvari koje se dešavaju na utakmicama. Želite da sačuvate centre od faula, ne želim da se bunim, ali svako očekuje ujednačen kriterijum, makar kada se koriste ruke u odbrani - poručio je Mateo.

Madriđani su nakon ovog poraza predali krunu Evrolige Panatinaikosu, nakon sinoćnjeg poraza.

BONUS VIDEO: VELIKI PEH: Ovako se Nikola Topić povredio na večitom derbiju Zvezda - Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVA SITUACIJA NA EURO 2024: Dušan Tadić nije bio na treningu Srbije dan posle meča sa Engleskom, evo i zašto