LEGENDE UDARILE NA JOKIĆEV DENVER: Šampionu predviđaju "metlu"

Александар Илић
Aleksandar Ilić

07. 05. 2024. u 10:00

Ponizila je Minesota ekipu Denver nagetsa, slavili su u drugom meču u polufinalnoj seriji Zapadne konferencije rezultatom 106:80, a kritičari koji su doskoro veličali tim iz Kolorada promenili su ploču.

ЛЕГЕНДЕ УДАРИЛЕ НА ЈОКИЋЕВ ДЕНВЕР: Шампиону предвиђају метлу

FOTO: Tanjug/AP

U emisiji "Inside the NBA" govorili su Šakil O'Nil i Čarls Barkli o porazu aktuelnog šampiona.

Nekadašnji centar Los Anđeles lejkersa kritikovao je lošu igru Denvera.

- Momentum je jako važan u plej-ofu. Što se toga tiče, Denver ne igra šampionsku košarku ni sada, ni u prethodnoj rundi. Protiv Lejkersa su mogli da igraju pod kočnicom, što protiv najbolje odbrane u regularnom delu i doigravanju nije moguće. Nije šala sa njima. Biće teško, pritisak je na Denveru. Minesota igra dobro kod kuće i svi znaju svoju ulogu. Nadigrali su ih i nadjačali. Očekujem isto u trećoj utakmici, rekao je popularni Šek.

Čarls Barkli je još konkretniji. Prema njemu, odbrana i fenomenalni Entoni Edvards su dovoljni da se desi "metla" 4-0.

- Ovo je gotovo. Minesota je bolja od Nagetsa. Denver nema prednost nigde. MVP je nadigran. Pre sezone nisam verovao u Minesotu, naveli su me da se predomislim. Pobediće u ovoj seriji. Oni su za ozbiljno. Imaju 'TOG' tipa. 'TAJ' tip prerasta iz buldoga u vuka. Momci ga slede i on ih vodi. Jokić nije 'taj' u ovoj seriji. Minesota je ozbiljna i počistiće Nagetse, naveo je Barkli.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UŽAS: Košarkaš Zvezde krvavog lica, udario ga igrač Partizana?!