NESTVARNO! Nikola Jović i Medžik DŽonson jedina dva igrača koja su ovo uradila

Novosti online

25. 04. 2024. u 10:40

Nikola Jović, mladi srpski košarkaš, ostvario je istorijski uspeh u NBA ligi tokom protekle noći. Njegova izvanredna igra doprinela je pobedi Majamija nad Boston seltiksima, donoseći iznenađujući preokret i izjednačenje u prvoj rundi plej-ofa Istoka.

НЕСТВАРНО! Никола Јовић и Меџик Џонсон једина два играча која су ово урадила

Foto: Profimedia

U pobedi Majamija rezultatom 111:101 u Bostonu, Jović je briljirao na terenu, postigavši 11 poena, uz impresivnih 9 skokova, 6 asistencija, 3 ukradene lopte i jednu blokadu. 

Ovi neverovatni statistički podaci postavljaju Jovića u posebnu kategoriju, jer je postao jedini dvadesetogodišnjak pored legendarnog Medžika Džonsona koji je ostvario ovakav nivo igre u NBA plej-ofu.

Serija između Majamija i Bostona se sada seli na Floridu gde će se odigrati naredne dve utakmice. Treći meč na programu je u noći između subote i nedelje.

BONUS VIDEO: Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)