BRUTALNO POJAČANJE U HUMSKOJ! Partizan dovodi fenomenalnog NBA šutera

Novosti online

19. 04. 2024. u 12:55

ČINI se da Partizan nije odradio dobar prelazni rok, što je rezultiralo eliminacijom u Evroligi, izgubljenim Kupom Srbije i drugim mestom u ligaškom delu ABA.

БРУТАЛНО ПОЈАЧАЊЕ У ХУМСКОЈ! Партизан доводи феноменалног НБА шутера

FOTO: M. Vukadinović

I da se ne bi ponovila greška iz ove sezone, crno-beli su krenuli da sklapaju mozaik za narednu. Jedno veliko ime koje se pominje za Partizan je češki košarkaš Vit Krejči.

Krejči ima pozamašno NBA iskustvo, a ima samo 23 godine. Visok je dva metra i poseduje fantastične fizičke predispozicije, uz odličan šut kako za dva, tako i tri poena. Reč je o klasičnom šuteru, koji opet nije ono što crno-belima nedostaje - iskusni plejmejker koji je jak na lopti.

Kako je preneto u popularnom "Podkastu sa Lukom i Kuzmom", tačno je da postoji neka potencijalna veza između Krejčija i Partizana!

- Da, čuo sam za Krejčija i Partizan. Ja sam ga i ranije predlagao. Tačno je da je sada u lošijoj formi - rekao je Luka Spasovski u podkastu broj 294.

Krejči je karijeru započeo u Saragosi sa svega 17 godina, da bi 2021. krenuo put Amerike. U NBA ligi je branio boje Oklahome i Atlante hoksa, za koju je zabeležio nekoliko odličnih partija.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)