BOMBA POSLE RAZOČARENJA U EVROPI: Zvezda već krenula u sklapanje tima za sledeću sezonu?

Novosti online

13. 04. 2024. u 09:05

Dvojac koji je vodio ekipu Mege do osvajanja četvrtog mesta u ligaškom delu ABA lige Nikola Đurišić i Uroš Plavšić nalaze se pred potpisom za Crvenu zvezdu, prenosi "Telegraf"

БОМБА ПОСЛЕ РАЗОЧАРЕЊА У ЕВРОПИ: Звезда већ кренула у склапање тима за следећу сезону?

FOTO: KK Mega/Ivica Veselinov/ABA liga

Crveno-beli su najavili ovu sezonu u velikom stilu. Pričalo se o napadu na plej-of i fajnal for Evrolige, ali na kraju se desilo još jedno razočarenje u vidu 16. mesta na tabeli koje je kulminiralo najubedljivijim porazom Zvezde u njenoj evroligaškoj istoriji od ekipe Efesa u poslednjem kolu.

Zato su na Malom Kalemegdanu odlučili da krenu u rekonstrukciju tima i kako "Telegraf" navodi, prvi izbor je pao na momke koji su imali fantastične sezone u ružićastom dresu.

Nikola Đurišić (20) ove sezone u ABA ligi prosečno beleži 14.4 poena, dva skoka i 3 asistencije. Uroš Plavšić (25), sa druge strane, prosečno beleži 15.8 poena, osam skokova i jednu asistenciju po meču.

BONUS VIDEO: Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)