BOGDANOVIĆ: ''Očekujem spektakl protiv Amera na OI, ali...''

Filip Milošević

02. 04. 2024. u 09:55

Očekujem spektakl protiv Amerikanaca na Olimpijskim igrama, međutim, taj susret je još uvek daleko, a ja sam glavom u NBA i trudim se da na što bolji način privedem sezonu kraju, rekao je kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović.

БОГДАНОВИЋ: Очекујем спектакл против Амера на ОИ, али...

Tanjug/AP

- U kontaktu sam sa Pešićem i saigračima i kada se završi sezona, fokusiraćemo se na reprezentaciju - istakao je Bogdanović za RTS.

On je prethodne noći sa 20 poena predvodio Atlantu do pobede u Čikagu (113:101).

- Drago mi je da smo pobedili i da sam odigrao dobar meč. Trudimo se da igramo dobro, svaki meč nam je bitan i pruža novu priliku za dokazivanje. Trenutno teško možemo da ispadnemo iz plej-ina, ali bismo mogli da dođemo do devete pozicije.

Bogdanović ove sezone prosečno beleži 17 poena.

- Nadam se da ovo neće biti moja najbolja sezona i da ću nastaviti da napredujem. Mada, draža mi je sezona kada smo igrali finale konferencije, pre svega zbog većeg broja pobeda i uspeha ekipe, a i tada mi je poenterski učinak bio sličan - poručio je Bogdanović.

BONUS VIDEO: KLADIONIČARSKE PRIČE: Jokić ima i bezobrazluk

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)