SMAILAGIĆ ZABRINUT: "Naravno da nas je poremetilo!"

Novosti online

27. 03. 2024. u 14:37

Košarkaši Partizana igraju meč 32. kola Evrolige protiv ekipe Olimpijakosa u četvrtak od 20 časova i 30 minuta, a Alen Smailagić govorio je o očekivanjima pred meč, ali i o Zeku Ledeju koji se još uvek nije priključio treninzima.

СМАИЛАГИЋ ЗАБРИНУТ: Наравно да нас је пореметило!

FOTO: M. Vukadinović

Krilni košarakaš istakao je da je upoznat sa ekipom Olmipijakosa i da zna da će biti teško, ali da borba za plej-in ne prestaje.

 - Svi znamo kakva je to ekipa, da su dobri, da imaju dobre igrače, ali i nama su sve utakmice do kraja važne. Moramo da ostavimo srce na terenu i moramo da pobedimo. Razmišljamo o pobedama, treniramo za to, svaka utakmica je bitna, daćemo sve od sebe da probamo da uđemo u plej-in. Igramo pred domaćim navijačima, na našem terenu i na našim koševima, gde smo mi navikli. Neće biti tako lagano i moraćemo da se borimo do kraja da pobedimo - rekao je Smailagić.

Na pitanje o Zeku Ledeju, rekao je da ih je sve pogodila vest o smrti njegovog oca, i da je cela ekipa uz njega.

 - Kako nas nije poremetilo? Tragično je to što se desilo, ne bih voleo da se ikome od nas to desi. Jedva čekamo da bude tu, on je važan deo naše ekipe - dodao je krilni košarkaš.

Još jednom je pohvalio navijače i dodao kolika su podrška klubu.

 - Nemam šta da kažem, to se već očekuje. Ja obožavam ove navijače koji dolaze da nas bodre, želimo da budu tu na svakoj utakmici i da budu naš šesti igrač na terenu - završio je Smailagić.

Partizan je trenutno 11. na tabeli sa 14 pobeda i 17 poraza, dok je Olimpijakos peti sa 19 pobeda i 12 poraza.

BONUS VIDEO: Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!