KAKVA LUDA UTAKMICA: Lejkersi pobedili Milvoki u neverovatnoj drami (VIDEO)

Tanjug

27. 03. 2024. u 09:27

KOŠARKAŠI Los Anđeles lejkersa pobedili su u gostima posle dva produžetka ekipu Milvokija rezultatom 128:124 u noćašnjem meču NBA lige.

КАКВА ЛУДА УТАКМИЦА: Лејкерси победили Милвоки у невероватној драми (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Milvoki je osam minuta pre kraja regularnog dela meča imao prednost od 19 poena (94:75), ali je ekipa iz Los Anđelesa uspela da izbori produžetak (101:101). Lejkersi su na kraju posle dva produžetka uspeli da ostvare pobedu. Gosti su na ovom meču igrali bez Lebrona Džejmsa.

Najefikasniji u timu iz Los Anđelesa je bio Entoni Dejvis sa 34 poena i 23 skoka. Ostin Rivs je zabeležio 29 poena, 14 skokova i deset asistencija, dok je Deanđelo Rasel imao učinak od 29 poena, 12 asistencija i sedam uhvaćenih lopti.

Kod domaćih, najbolji je bio grčki košarkaš Janis Adetokumbo, koji je zabeležio 29 poena, 21 skok i 11 asistencija. Demijan Lilard je postigao 27 poena, dok je Malik Bisli dodao 21.

Košarkaši Dalasa savladali su u gostima ekipu Sakramenta rezultatom 132:96. U pobedničkom timu briljirao je slovenački reprezentativac Luka Dončić, koji je postigao 28 poena i imao 11 skokova i šest asistencija. Kajri Irving je ubacio 24 poena, a Tim Hardevej 22.

U ekipi Sakramenta najbolji je bio Dearon Foks sa 18 poena, dok je Kigan Marej dodao 17. Litvanski košarkaš Domantas Sabonis je postigao 12 poena i imao 11 skokova i devet asistencija.

Košarkaši Oklahome pobedili su u gostima Nju Orleans 119:112, dok je Majami na svom terenu izgubio od Golden Stejta rezultatom 113:92.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene