KADA VASI NE IDE, HORNETSI GUBE: Micićeva loša partija u Šarlotu, Vukčević se raspucao u NBA (VIDEO)

Novosti online

26. 03. 2024. u 07:21

Košarkaši Šarlot hornetsa doživeli su bolan poraz od ekipe Klivlend kavalirsa, pregazili su ih ubedljivim rezultatom 115:92. Vasilije Micić je imao skroman učinak u porazu Šarlota, dok je nekadašnji igrač Partizana ubacio svoju prvu trojku u NBA.

КАДА ВАСИ НЕ ИДЕ, ХОРНЕТСИ ГУБЕ: Мицићева лоша партија у Шарлоту, Вукчевић се распуцао у НБА (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Imao je problema sa povredom, mučili su ga u Oklahomi jer nije hteo da potpiše novi ugovor, zatim je morao da prođe period adaptacije u Šarlotu, ali je Aleksej Pokuševski u poslednje vreme pokazao da se polako vraća u formu!

Dokaz za to je i najbolja partija sezone, pošto je u porazu Hornetsa od Klivlenda rezultatom 115:92 po prvi put imao dvocifren učinak: 11 poena, pet skokova, tri asistencije i dve ukradene lopte.

Pokuševski je do sada samo dva puta beležio po devet poena, oba puta u dresu Šarlota, dok je Vasilije Micić kao starter u ovom meču imao mršav učinak od dva poena, dva skoka i četiri asistencije za pola sata.

Nisu Hornetsi praktično imali nikakvu šansu da dobiju ovaj meč. Igraju bez pritiska koji je Kavsima visio nad glavom posle tri uzastopna poraza. Ukupno šest u poslednjih osam mečeva, čime su stigli da ugroze i top 6.

Džeret Alen je sa 17 poena i 13 skokova bio najbolji u timu Klivlenda, mada su po 17 ubacili i Evan Mobli i Džordžes Nijang. Darijus Garland je dodao 15 poena i 10 asistencija, Ajzak Okoro je imao 14.

Brendon Miler je sa 24 poena bio najbolji u redovima Hornetsa, a pratili su ga Briždis sa 13, te Man i Vilijams sa po 12 poena. Ričards je uz Pokuševskog ubacio 11.

Tristan Vukčević je odigrao svoj drugi meč za Vašington i tim iz prestonice zabeležio je drugi trijumf. Ovoga puta protiv Čikaga rezultatom 107:105.

Doskorašnji košarkaš Partizana je za devet minuta ubacio šest poena, od čega su dve trojke. Tačnije, Vukčević je pogodio svoj prvi zvaničan šut za tri u NBA i nema sumnje da će duel protiv Bulsa zauvek da pamti - jer su mu to ujedno i zvanični poeni.

Džordan Pul je sa 28 bio najefikasniji kod "čarobnjaka", Kispert je imao 19 poena i 12 skokova, a Holms 14 poena i 15 skokova.

Kada je u pitanju Čikago, Demar Derozan je ubacio 27, Kobi Vajt je imao 22, a Crnogorac Nikola Vučević devet poena i 16 skokova.

BONUS VIDEO Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

NOVINARKA KOJA JE POSTALA NASLOV: Sportsko čudo u Srbiji - okupila otpisane košarkašice i svi sad pričaju šta je sa njima uradila