PARTIZAN BEZ LEDEJA, REAL BEZ TROJICE: Poznato kada se Zek vraća na teren, ''kraljevići'' ne mogu da računaju na trio veterana u Beogradu

Filip Milošević

21. 03. 2024. u 09:06

Košarkaši Partizana večeras od 20.30 časova igraju utakmicu 31. kola Evrolige protiv Real Madrida u "Štark areni".

ПАРТИЗАН БЕЗ ЛЕДЕЈА, РЕАЛ БЕЗ ТРОЈИЦЕ: Познато када се Зек враћа на терен, краљевићи не могу да рачунају на трио ветерана у Београду

FOTO: M. Vukadinović

Partizan neće moći da računa na Zeka Ledeja koji je i dalje u Americi zbog smrti oca. Kako stvari stoje, on će se sledeće nedelje vratiti i biće na raspolaganju ekipi za meč sa Olimpijakosom.  

Real je u Beograd došao bez trojice bitnih igrača.

- Imamo povrede, ali to se dešava svim timovima. Nećemo imati Rudija, Ljulja i Rodrigeza, oni neće biti ovde u Beogradu. Najvažnije je da budemo svi spremni i zdravi za trenutke kada budemo igrali plej-of. Srećni smo što već imamo prednost domaćeg terena u plej-ofu. To nam je važno jer je to bio cilj na startu sezone i sada moramo da nastavimo da radimo svoj posao. Naš posao je da poštujemo rad tokom cele sezone i da poštujemo protivnike. Igramo protiv Partizana koji igra posebno dobro kod kuće i oni takođe hoće da ostvare svoje ciljeve - istakao je trener Madriđana za "Sport klub".

BONUS VIDEO:  KLADIONIČARSKE PRIČE: Kako je to sve izgledalo nekada

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!