ŠPANCI SELE KALINIĆA U ZVEZDU: Nekadašnji reprezentativac Srbije višak u Barseloni?

Александар Илић
Aleksandar Ilić

28. 02. 2024. u 15:54

NIKOLA Kalinić najavljen je od strane Nebojše Čovića kao potencijalna želja Crvene zvezde u letnjem košarkaškom prelaznom roku, a španski mediji izveštavaju da bi tako nešto i zaista moglo da se dogodi.

ШПАНЦИ СЕЛЕ КАЛИНИЋА У ЗВЕЗДУ: Некадашњи репрезентативац Србије вишак у Барселони?

Foto: EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Kako prenose mediji iz Barselone, Katalonci nisu zainteresovani da produže saradnju sa Srbinoma, navodi se da na toj poziciji traže kvalitetnijeg šutera koji je ujedno dobar defanzivac. Navode Džoela Paru Lopeza.

- Srbin je skupo pojačanje iako donosi mnogo kvaliteta u odbrani, skokovima i svakako iskustvom na poziciji tri na četiri, ali će tu ulogu ubuduće imati Para. Da zaključimo, Barselona traži drugačije krilo koje je više šuterskog profila. Ipak, za Kalinića osim Zvezde, postoji interesovanje i još nekoliko klubova, navode španski mediji, a prenosi "Telegraf".

Pre nedelju dana Nebojša Čović je u podkastu kod "Luke i Kuzme" govorio o željama za novu sezonu, a Nikolu Kalinića naveo je kao jednu moguću opciju.

- Zainteresovani smo za Kalinića, radimo na tome. Nismo ga prodali, otišao je za džabe. Imao je 1+1 sezonu u ugovoru, kasnili smo četiri ili pet plata, čekao je, bilo je obećanja, nismo završili i otišao je. Poštujemo što je igrač Barselone, ali radimo na tome, nismo oteli. Ima još tu naših igrača, radimo sve u dogovoru sa Sferopulosom. I Stefan Jović je u razmišljanju, ako može da obezbedi kontinuitet - rekao je Nebojša Čović.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!