LUKA JE NEVIĐENA STIPSA! Nikola Jokić otkrio lošu stranu Dončića i da li dolazi u Denver

Novosti online

19. 02. 2024. u 08:10

NIKOLA Jokić i Luka Dončić sjajno su se zabavili na Ol-star vikendu u Indijanapolisu.

ЛУКА ЈЕ НЕВИЂЕНА СТИПСА! Никола Јокић открио лошу страну Дончића  и да ли долази  у Денвер

Foto AP

Pravili su šou gde god se pojave. Košarka ih nije preterano zanimala, bilo je jasno da su na Ol-star došli da se opuste i uživaju u druženju. Na zagrevanju pred ol-star meč rešili su da naprave malu smicalicu za Stefa Karija.

Dončić je prišao prvoj zvezdi Voriorsa, postavio ga u reket ispod obruča, a onda se Jokić zaleteo i zakucao preko njega. Amerikanac u momentu nije znao šta ga je snašlo, a onda su svi prasnuli u smeh.

I posle meča, kada je stao pred novinare, Jokić je dobijao mnogo pitanja o Dončiću, sa kojim je proveo sjajan vikend. Videli smo kako je Jokić "polio" Dončića na konferenciji i za to dobio psovke, kao i kako su se "častili" u svlačionici, dok je Somborac upitan i da li bi jednog dana mogli zajedno da zaigraju. 

"Ja ne napuštam Denver. Ne znam, moguće, ako Luka dođe i ako se naljuti na njih", nasmejao se srpski košarkaš.

"Luka je bio očajan, nije dobar za ovu igru, gori je od mene", dodao je srpski košarkaš, kome je baš danas rođendan, pa ga je "proslavio" u Indijanapolisu, a da li ga je Slovenac častio kada su bili na večeri zbog toga: "Hvala puno, ja sam bre častio, Luka neće ništa da plati", nasmejao se on.

Što se tiče same utakmice, Jokić je rekao da sve ovo "shvata kao vrstu zabave", kao i da nije bilo nikakvog dogovora oko taktike. Svako je igrao šta je hteo:

"Nije bilo ni dogovora, a ni plana, nisam bio nervozan. Nema razloga. Sada mi je mnogo lakše sa njima, pričamo o košarci, o svemu", rekao je Jokić u obraćanju medijima i požurio u Denver na odmor gde će uživati sa svojom porodicom, za razliku od mnogih drugih koji idu u Los Kabos.

BONUS VIDEO: SVI KAO JEDAN: Igrači i navijači Zvezde zajedno proslavili Kup Koraća

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)