NEMA IM RAVNIH: Real Madrid pobednik Kupa kralja

Novosti online

18. 02. 2024. u 20:59

Košarkaši Reala savladali su Barselonu u finalu Kupa kralja (96:85).

НЕМА ИМ РАВНИХ: Реал Мадрид победник Купа краља

FOTO: M. Vukadinović

Tokom čitavog meča viđena je rezultatska klackalica, onakva kakva i uobičaena za košarkaški "El klasiko". Timovi su se smenjivali u vođstvu, tako je Real bolje krenuo, ali je Barselona uspela da se vrati i do kraja prve četvrtine dođe do izjednačenja. U drugom delu Barselona bila bolji rival i na dužu pauzu otišla sa dva poena prednosti.

U trećem periodu, Madriđani uzvraćaju udarac i vraćaju prednost na svoju stranu, da bi u četvrtoj četvrtini pokazali zašto su trenutno možda i najbolja ekipa u evropi. Već posle jednog minuta odlepili su se na pet poena prednosti i nakon toga su samo gradili rezultat. Kada su na dva minuta do kraja stekli dvocifrenu prednost, bio je to kraj nade za ekipu Barselone da može do titule i slavlje u Malagi je moglo da počne.

Aktuelnog prvaka Evrope je do ove pobede u finalu predvodio Vensan Poarije sa 17 poena i osam skokova, Fakundo Kampaco je imao 15 poena i šest asistencija, isti broj poena je imao Džanan Musa. 

Kod Barselone Džabari Parker je bio najefikasniji sa 17 poena, Veseli je imao 14 poena, dok je Satoranski upisao 12 poena.

BONUS VIDEO: SVI KAO JEDAN: Igrači i navijači Zvezde zajedno proslavili Kup Koraća

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)