"LAŽE PARTIZANOVAC!" Oglasio se Nikola Petković i otkrio pozadinu sukoba sa Nemanjom Bjelicom

Novosti online

06. 02. 2024. u 08:49

BURA oko sukoba Nikole Petkovića i Nemanje Bjelice ne prestaje.

ЛАЖЕ ПАРТИЗАНОВАЦ! Огласио се Никола Петковић и открио позадину сукоба са Немањом Бјелицом

Foto arhiva VN

Posle svega što se dogodilo u ponedeljak u jednoj igraonici, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde je izdao saopštenje u kome objašnjava svoju verziju događaja.

Prema njegovim tvrdnjama, za sve je kriv srpski košarkaš, a ne on.

- Obraćam se povodom laži koje su pisane prethodnog dana, ali nikome ne zameram jer mediji ne znaju istinu i pozadinu priče! N. B. nije napadnut već je lično on napadač, lažna žrtva svojih reči i dela. N. B. je poslednja 3-4 meseca konstantno na dnevnom nivou vređao i napadao mene, a ja njega nikada i nigde spominjao nisam. U svojoj odbrani imam mnoštvo njegovih poruka u kojima mene vređa bez ikakvog osnova - navodi se na početku saopštenja.

FOTO: N. Paraušić

 

Zatim pojašnjava situaciju iz igraonice.

- Moj prilazak njemu je bio isključivo pitanje zašto mene vređa i spominje svakodnevno kad on nema nikakve veze sa mnom. Za zvezdašku javnost je jako bitno da zna da je on rođeni partizanovac i da mu sem bivše žene niko u porodici kao ni on ne navija za Zvezdu. Izvor je tačan i naravno znate ko. Sve što je rekao je laž, a da ja budem zadržan u pritivoru je zvao preko veze, a ljude koji su za to urgirali ću ako budem morao javno imenovati u svim medijima. Kao i izjavu advokatice N. B. da će me uništiti. Hvala puno Nikola Petković - zaključuje se u saopštenju.

A u izjavi za Informer fudbaler Zvezde je bio još žešći, optužio je Bjelicu za izdaju kuma, isto košarkaša Save Lešića. 

- N. B. se ne razvodi zbog mene, već zbog toga što je bio u emotivnoj vezi sa svojom kumom Majom Lešić, ženom svog najboljeg druga i kuma Save Lešića. Inače Maja Lešić je bila najbolja drugarica bivše žene N. B. koja se u medijima provlači kao neki loš primer. Njih je na delu dok su letovali zajedno sa decom uhvatio kum i najbolji drug dotičnog N. B. Mirjana Bjelica i ja se tada nismo poznavili tako da ja nisam uticao na razvoj događaja i njihov razvod. Bivša žena N. B. je jedna divna majka i žena maksimalno posvećena svojoj deci i to svi znaju. Žena koja je trpela fizičko i psihičko nasilje, ali se borila da spase porodicu zbog dece dok svoju kumu i najbolju drugaricu nije zatekla u svom krevetu. Dalje ne bih komentarisao “čoveka” koji je mogao da pogleda ženu svog kuma i najboljeg druga - rekao je za Informer. 

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!