NEJPIR OTKRIO: Evo kada sam odlučio da pređem iz Zvezde u Milano

Novosti online

30. 01. 2024. u 14:05

AMERIČKI košarkaš Šabaz Nejpir u razgovoru za italijansku Republiku otkrio je kada je odlučio da pređe iz Crvene zvezde u Olimpiju Milano.

НЕЈПИР ОТКРИО: Ево када сам одлучио да пређем из Звезде у Милано

FOTO: M. Vukadinović

Plejmejker je napustio Mali Kalemegdan posle svega tri meseca. 

- Prema Milanu nikada nisam osećao bilo šta negativno, predivan grad, odlična organizacija sa sjajnim trenerom i saigračima sa kojima se dobro slažem. Zajedno smo već pobeđivali i ove sezone možemo da napravimo nešto veliko... Glasina je bilo i pre mog povratka, ali prelomna tačka je utakmica sa Realom u Beogradu. Sledećeg dana moj menadžer je završio sve sa Olimpijom. Za mene je bila laka odluka da se vratim - rekao je Nejpir za milansku Republiku.

Olimpija je na 12. poziciji u Evroligi sa deset pobeda i 13 poraza.

- Moram da povratim samopouzdanje ekipi, da naporno radim kako bih sve velike igrače koje imam uz sebe doveo u situaciju da izvuku najbolje iz sebe, da uspostavim timsku hemiju. Vrlo smo dobar tim, sposoban da napravi nešto veliko, i dalje je pred nama mnogo utakmica, možemo do plej-ofa i da tamo onda napravimo galamu. Samo dok napredujemo, utakmicu po utakmicu - rekao je Nejpir.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić