''IMAMO I MI ZALET...'' Alen Smailagić o utakmici sa Panatinaikosom

Filip Milošević

18. 01. 2024. u 14:17

KOŠARKAŠ Partizana Alen Smailagić izjavio je da se nada da će njegov tim biti dovoljno skoncentrisan i agresivan kako bi došao do pobede u 22. kolu Evrolige.

ИМАМО И МИ ЗАЛЕТ... Ален Смаилагић о утакмици са Панатинаикосом

FOTO: M. Vukadinović

Košarkaši Partizana gostovaće sutra ekipi Panatinaikosa u 22. kolu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja. "Crno-beli" na meču u Atini ne mogu da računaju na bolesnog Kevina Pantera i Aleksu Avramovića, koji se još nije oporavio od povrede.

- Svi znamo da će biti jaka utakmica, znamo kako igraju u poslednje vreme, da imaju dobre igrače. Isto tako i mi imamo zalet, dve pobede. Nadamo se da ćemo biti dovoljno skoncentrisani i dovoljno agresivni da ostvarimo pobedu u Atini - rekao je Smailagić, preneo je zvanični sajt Partizana.

Panatinaikos je trenutno na četvrtom mestu na tabeli sa 13 pobeda i osam poraza, dok je Partizan deveti sa skorom 11/10.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)