DVAJT HAUARD STIŽE U ŠPANIJU: Evo koji klub je izabrao "Supermen"

Novosti online

15. 12. 2023. u 22:10

Američki košarkaš Dvajt Hauard nekada jedan od najboljih centara sveta, po pisanju medija navodno je blizu potpisa za špansku Palensiju koja je trenutno najlošija ekipa u Endesa ligi.

ДВАЈТ ХАУАРД СТИЖЕ У ШПАНИЈУ: Ево који клуб је изабрао Супермен

EPA

Hauard je izabran kao prvi pik na draftu 2004. godine, a od tada je 18 godina proveo u NBA ligi, osvojio šampionski prsten sa Lejkersima 2020, i osam puta bio na Ol-staru.

Prethodnu sezonu proveo je u Tajvanu, u ekipi Taojan leopards, a sada je veliki broj medija preneo informaciju da će centar prvi put u karijeri zaigrati u Evropi.

Hauarda povezuju sa ekipom Palensije koja je na začelju španske Endesa lige i ima tek jednu pobedu uz 13 poraza.

Hauard je u ranijim izjavama za medije govorio da bi voleo da se još uvek aktivno baci košarkom, ali malo ko je očekivao da će njegov mandat u Evropi otpočeti u ekipi koja je na poslednjem mestu u nekoj od najjačih liga.

Iako se ni klub ni Hauard zvanično nisu još uvek oglasili, košarkaš je na svom Iks profilu podelio šaljiv tvit u kojem pita pratioce gde će da putuje sledeće, a jedna od destinacija je baš i Španija.

BONUS VIDEO: Ivana Vuleta nakon svetskog zlata

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar