VASA SA KLUPE GLEDAO ŠAJA! Micić bez minuta na parketu, Sakramento slomio Oklahomu

Novosti online

15. 12. 2023. u 08:04

Košarkaši Sakramenta pobedili su Oklahomu sa 128:123 predvođeni Dearonom Foksom koji je postigao 41 poen. Domantas Sabonis doprineo je sa 18 poena, 16 skokova i sedam asistencija, a Malik Monk sa 18 poena i devet skokova.

ВАСА СА КЛУПЕ ГЛЕДАО ШАЈА! Мицић без минута на паркету, Сакраменто сломио Оклахому

Foto AP

U ekipi Oklahome Šej Gildžes-Aleksandar bio je najefikasniji sa 43 poena uz devet asistencija i šest skokova, Džoš Gidi dodao je 18, a Lu Dort 17 poena. Srpski košarkaš Vasilije Micić nije igrao.

Košarkaši Bostona pobedili su Klivlend sa 116:107 i ostvarili šestu pobedu u poslednjih sedam utakmica. Seltikse su predvodili Džejson Tejtum sa 27 poena, Džejlen Braun sa 22 i Kristaps Porzingis sa 18 poena i šest skokova. Boston je ostvario 12 pobeda, neporažen je na svom terenu ove sezone i najbolja je ekipa Istoka.

Klivlend je izgubio treću uzastopnu utakmicu, a najefikasniji u ekipi bili su Donovan Mičel sa 31 poenom uz osam skokova i šest asistencija i Kris Levert sa 26 poena. Darijus Garland dodao je 19 poena.

Košarkaši Čikaga pobedili su Majami sa 124:116. Četvorica igrača pobedničke ekipe postigla su više od 23 poena. Kori Vajt bio je najefikasniji sa 26 poena uz 11 asistencija i sedam skokova, Nikola Vučević imao je 24 poena, 12 skokova i sedam asistencija, Ajo Dosinmu 24 poena i osam skokova, a Demr Derozan 23 poena.

U ekipi Majamija Hajme Hakes postigao je 22 poena, Džimi Batler imao je 20 poena, sedam skokova i sedam asistencija, a Kejleb Martin 17 poena uz 11 skokova. Kajl Lauri dodao je 17 poena, a Kevin Lav 16 poena i devet skokova.

U timu zbog povreda nije bilo Bema Adebaja, Džoša Ričardsona, Hejvuda Hajsmita i Tajlera Hiroua.

Košarkaši Los Anđeles klipersa pobedili su Golden Stejt sa 121:113 i ostvarili šestu uzastopnu pobedu. Kliperse su predvodili Džejms Harden sa 28 poena, 15 asistencija i sedam skokova i Kavaj Lenard sa 27 poena i osam skokova. Norman Pauel dodao je 21 poen, a Rasel Vestbruk devet poena.

Najefikasniji u poraženom timu bio je Klej Tompson sa 30 poena, Stefen Kari dodao je 17 poena, a Džonatan Kaminga 15 poena.

U ostalim utakmicama Juta je pobedila Portland sa 122:114, a Minesota je sa 119:101 pobedila Dalas za koji je Luka Dončić postigao 39 poena i imao 13 asistencija i šest skokova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024