OBRADOVIĆ PRED FMP: ''Maksimalno poštovanje prema protivniku''

Novosti online

01. 12. 2023. u 14:50

Košarkaši Partizana u subotu od 21 čas gostuju u Železniku ekipi FMP-a u 10. kolu ABA lige.

ОБРАДОВИЋ ПРЕД ФМП: Максимално поштовање према противнику

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Partizan pred ovaj duel ima skor 6-3, dok je tim Nenada Stefanovića na učinku od tri pobede i šest poraza.

- Nijedna utakmica u ABA ligi nije laka, pa neće biti ni ta u subotu. Maksimalno poštovanje prema protivniku. Videćemo na treningu ko kakve probleme ima. Kaminski ima, ne znam da li ima još neko. Videćemo da se pripremimo sa jednim treningom i sutra još jednom sa pričom i da probamo da odigramo dobru utakmicu. U programu koji znate, a to je da sledeće sedmice imamo dupli program Evrolige, Monako pa Milano - rekao je Željko Obradović, trener košarkaša Partizana.

Prvotimac crno-belih Danilo Anđušić ističe da pristup mora da bude dobar.


- Duga je sezona, jeste da imamo već tri poraza, ali treba da igramo svaku utakmicu kao da nam je poslednja u prvenstvu. Da se trudimo da pobedimo sve do kraja i verujem da na taj način možemo doći do tog prvog mesta o kojem svi pričaju. Malo je vremena za odmor, treba što pre da se oporavimo i spremimo za tu utakmicu. Sledi i duplo kolo u Evroligi, tako da nemamo puno prostora, ali moramo da budemo spremni - izjavio je Anđušić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?