OVO ZANIMA SVE ZVEZDAŠE: Sferopulos pred Efes otkrio stanje povređenih igrača

Novosti online

30. 11. 2023. u 15:31

KOŠARKAŠI Crvene zvezde utakmicom protiv Efesa nastavljaju takmičenje u Evroligi. Pred duel sa timom iz Istanbula oglasio se trener crveno-belih Janis Sferopulos.

ОВО ЗАНИМА СВЕ ЗВЕЗДАШЕ: Сферопулос пред Ефес открио стање повређених играча

FOTO: M. Vukadinović

Grčki stručnjak se dotakao zdravstenog biltena i otkrio kakvo je stanje sa kapitenom Brankom Lazićem i Adamom Hangom.

- Ne znamo da li će Lazić igrati sutra. Počeo je da trenira, radiće i pod kontaktom, a na šuterskom treningu pred meč ćemo odlučiti da li će igrati. Adam Hanga ne trenira, a Šabaz Nejpir će još dugo morati da nosi masku - rekao je Sferopulos.

Efes će doći bez nekoliko važnih igrača u Beograd. Ipak, trener šampiona Srbije ističe da to nije promenilo pripremu meča.

- Igramo protiv veoma talentovanog tima. Imaju iskusne igrače. To što imaju nekoliko odsutnih ne bi trebalo mnogo da nam promeni u organizaciji igre. Imaju rešenja, igrače koji mogu da pokriju nedostatke, koji znaju da igraju i to rade na visokom nivou. Zato moramo da budemo koncentrisani, da znamo kako da ih branimo. Ako date previše prostora pojedinim igračima, mogu da vas ubiju. S druge strane, moramo da igramo pametno u ofanzivi i nađemo način da ih napadnemo. Rade različite stvari u odbrani, počevši od odbrane pik en rola, moramo dobro da čitamo utakmicu.

On je naglasio da je Evroliga maraton i da je najbitnija svaka sledeće utakmica.

- Želimo da napredujemo, da igramo bolje. Nismo srećni jer smo izgubili prethodnu utakmicu, ali Evroliga je maraton. Morate biti čvrsti i snažni kako biste igrali svaku sledeću. Trenutno nam je najbitnije da sutra odigramo dobro - zaključio je Sferopulos.

Podsetimo, utakmica Crvena zvezda - Efes na programu je u petak od 20 sati u "Štark areni".

BONUS VIDEO: Srbi teško prihvataju da neko nešto bolje radi od njih, zbog ovoga su momci šampioni

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)