"ZNAM ŠTA ĆETE ME PITATI": Nikola Jokić zabezeknuo novinare na konferenciji za medije (VIDEO)

Novosti online

07. 11. 2023. u 08:30

Aktuelni šampiona NBA lige Denver pobedio je sinoć Nju Orleans. Nikola Jokić je bio pod znakom pitanja za ovaj meč, zbog moguće povrede, međutim igrao je, i to kako.

ЗНАМ ШТА ЋЕТЕ МЕ ПИТАТИ: Никола Јокић забезекнуо новинаре на конференцији за медије (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Posle novog, istorijskog tripl-dabla, Jokić je odlučio da bez novinarskih pitanja govori na konferenciji. Bio je odlično raspoložen srpski centar i rekao:

- Znam šta ćete me pitati, pa da počnemo - i tako napravio analizu utakmicu, pričajući bez novinarskih pitanja. 

- Džulijan je baš bio dobar danas. Imao je veliki uticaj danas na igru, doneo nam je energiju koja nam je bila potrebna da pogađamo. Imamo puno samopouzdanja sa njim na terenu. Mislim da bi samo mogao da bude malo agresivniji, zbog njega samog. On gleda da igra za druge, što je dobro, ali mislim da bi nam pomoglo da je malo agresivniji - rekao je Jokić, pa nastavio: 

- Takođe, treća četvrtina nam je bila zaista neverovatna. Posebno, posle prvog poluvremena kada nismo imali energiju i kada se lopta nije kretala. Završili smo meč sa 37 asistencijama i 9 izgubljenih lopti. U prvom poluvremenu nismo igrali za druge. Neću reći sebičnu košarku, ali imali smo mnogo pokušaja za tri poena. Nismo imali fokus u prvom poluvremenu, ali smo dobili meč u drugom poluvremenu - završio je Jokić i napustio konferenciju za medije.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVI ŠOK U RIMU! Novak Đoković nije jedini, kući neočekivano ide i šampion mastersa iz Madrida (VIDEO)