OVO ĆE ZABOLETI NAVIJAČE PARTIZANA JOŠ VIŠE! Miško Ražnatović se oglasio posle neverovatne pobede Mege

Novosti online

24. 10. 2023. u 07:52

Košarkaši Partizana poraženi su sinoć u gostima od Mege sa 86:88 (11:21, 18:19, 32:29, 25:19), u poslednjem meču četvrtog kola regionalne ABA lige.

ОВО ЋЕ ЗАБОЛЕТИ НАВИЈАЧЕ ПАРТИЗАНА ЈОШ ВИШЕ! Мишко Ражнатовић се огласио после невероватне победе Меге

FOTO: N. Paraušić

Trijumf mladih košarkaša Mege oduševio je Ražnatovića, koji je istakao da je ovo bila verovatno najveća pobeda u istoriji beogradskog kluba.

- Uživao sam u meču ABA lige u ponedeljak uveče više nego što sam očekivao. Verovatno najveća pobeda u istoriji malog velikog kluba - napisao je Miško na svom Instagram nalogu i dolio so na ranu crno-belima.

Podsetimo, nakon šokantnog prekida saradnje Jama Madara sa Partizanom i njegovog prelaska u Fenerbahče, crno-beli su ušli u sukob sa Ražnatovićem i odlučili da više ne sarađuju sa njegovom menadžerskom agencijom, pa je šampionu ABA lige sve ovo palo još teže.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)