ŠTA BI? Jokić izvukao džokera, a onda je Marej rekao nešto što nije smeo

Novosti online

03. 10. 2023. u 10:47

Nova NBA sezona uskoro počinje, pa je utorak bio rezervisan kao "medija dej". Veliku pažnju privukao je aktuelni šampion sa ekipom Denver nagetsa, Nikola Jokić.

ШТА БИ? Јокић извукао џокера, а онда је Мареј рекао нешто што није смео

Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Dvostruki MVP lige je najpre odgovarao na pitanja novinara, a potom je usledio deo kada je snimao kadrove koji se najčešće koriste na društvenim mrežama. Tako je pokazivao umeće sa loptom, ali i sa kartama, pa je u jednom trenutku izvukao "džokera" iz dresa, kao jasno aludiranje na svoj nadimak.

Svi su se sjajno zabavili, Amerikanci su ponovo imali priliku da vide Nikolu Jokića i iz drugog ugla, a ni njemu nije bilo dosadno.

Koliko je bilo zabavno, potvrđuje i snimak koji je NBA liga podelila na Tviteru.

Posebno je bio zanimljiv deo koji je vezan za Jokića i Mareja. Na pitanje da li se tokom leta čuo sa saigračem Džamalom Marejem, koji je sedeo pored njega na konferenciji, srpski centar je kratko odgovorio:

- Ne.

Kanađanin se brzo uključio u priču.

- Čujemo se samo kada smo pijani – nasmejao je Marej celu salu.

Podsećanja radi, Denver je u prethodnoj sezoni prvi put u istoriji franšize osvojio NBA ligu i to na krilima sjajne igre srpskog košarkaša, kome je na kraju pripala titula MVP-ja finalne serije. Ovog puta mu je, po mnogima nezasluženo, iskliznulo MVP priznanje za celu sezonu, koje je na kraju dodeljeno Džoelu Embidu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu