BORIŠA SIMANIĆ SE VRAĆA KOŠARCI! Reprezentativac koji je ostao bez bubrega igrajući za Srbiju - ponovo će biti pod obručima

Novosti online

28. 09. 2023. u 13:23

Oporavak srpskog košarkaša Boriše Simanića teče dobrim tokom, a reči njegovog menadžera Miodraga Miška Ražnatovića najavljuju, kada za to dođe vreme, povratak srpskog reprezentativca "igri pod obručima".

БОРИША СИМАНИЋ СЕ ВРАЋА КОШАРЦИ! Репрезентативац који је остао без бубрега играјући за Србију - поново ће бити под обручима

Screenshot: RTS

Podsetimo, Simanić je, boreći se u dresu svoje zemlje, dospeo u situaciju da mu život visi o koncu. On je 30. avgusta u Mundobasket duelu Srbije i Južnog Sudana doživeo, na prvi pogled, bezazleni udarac, ali je nakon nesmotrenog poteza Nunija Omota zadobio unutrašnje krvarenje, nakon čega je ostao bez bubrega.

Srpski reprezentativac se od tada oporavlja... bio je na balkonu prilikom spektakularnog dočeka, ali se malo toga u javnosti znalo o tome kako je trenutno, šta li sledi. A onda su se desile dve stvari.

Najpre se pre deset dana Boriša oglasio na Instagramu, objavivši fotografiju sa treninga reprezentacije Srbije, a košarkaš Bajerna i reprezentacije Crne Gore Dino Radončić mu je napisao komentar: "Vratiće se brat jači nego ikad". Simanić je odgovorio: "A nego šta!".

Ali, to nije sve.

Printskrin/Instagram/Bokaco12

O Simaniću se oglasio njegov menadžer, i to na društvenim mrežama.

Učinio je to uz zajedničku fotografiju i reči:


"Borišina prva poseta agenciji posle jedne od najtežih povreda, koje su ikad zadobijene na košarkaškom terenu. Uprkos tome, sastanak je bio baš kao i on sam, prepun pozitivne energije, planova za košarkaški oporavak (kad za to dođe vreme), a najviše od svega pun smeha, želje i vere da dolaze novi izazovi na košarkaškom terenu. Baš kao što je to pokazao u Manili slanjem motivacionih poruka saigračima iz bolničkog kreveta, i danas je pokazao snagu karaktera, koji zna da prepreka do uspeha nema", napisao je Ražnatović.

BONUS VIDEO: Doček Alekse Avramovića, Marka Marinovića i Feđe Sretenovića na trgu u Čačku

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave