''NOVI'' PARTIZAN POBEDIO I TURKE: Pao i drugi rival u Republici Srpskoj pred četom Željka Obradovića

Novosti online

09. 09. 2023. u 20:28

Košarkaši Partizana pobedili su Turk Telekom 75:71 u drugom meču na turniru u Laktašima povodom 50 godina košarkaškog kluba Igokea.

НОВИ ПАРТИЗАН ПОБЕДИО И ТУРКЕ: Пао и други ривал у Републици Српској пред четом Жељка Обрадовића

Foto: Tvinter/Printskrin/PartizanBC

Aktuelni ABA liga šampion se nalazi na turniru u Laktašima, juče su crno-beli savladali Hapoel Jerusalim koga sa klupe predvodi bivši trener Partizana, Aleksandar Džikić.

Sada je pao i drugi rival, turski Turk Telekom kojeg sa klupe predvodi takođe bivši starteg ''parnog valjka'' Nenad Čanak.

Foto: Tvinter/Printskrin/

Izabranici Željka Obradovića su izvanredno startovali meč i već nakon prve četvrtine su imali dvocifrenu prednost od 10 poena. Druga četvrtina je takođee priprala crno-belima koji na poluvreme odlaze sa 16 poena prednosti.

Foto: Tvinter/Printskrin/PartizanBC

 

Tokom treće četvrtine je Turk Telekom imao odgovore na napade Partizana, te su izabranici Nenada Čanka smanjili prednost na 13 poena pred početak poslednje deonice.

U četvrtoj četvrtini viđena je prava drama na samom kraju utakmice, Turci su uspeli da smanje prednost crno-belih na samo jedan posed, odnosno dva poena prednosti, međutim Partizan je i na to imao odgovor i nije pustio da im Turk Telekom ''ukrade'' pobedu.

Najefikasniji u pobedi Partizana bili su Danilo Anđušić sa 15 poena dok ga je pratio Tristan Vukčević sa 13 kao i Alen Smajlagić. Od novajlija, Frenk Kaminski i  Ognjen Jaramaz su imali po sedam poena dok je Mateuš Ponitka dodao samo dva.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

PALA ODLUKA! Evo koga je Novak Đoković odabrao za trenera, masters u Rimu sve otkrio (VIDEO)