POCEKO NAPRAVIO HAOS NA SVETSKOM PRVENSTVU: Italijan zaradio isključenje, pa vikao i pretio sudijama (VIDEO)

Novosti online

27. 08. 2023. u 12:07

SELEKTOR Italije, Đanmarko Poceko, ponovo je napravio dramu, ovoga puta na Svetskom prvenstvu. Uradio je istu stvar kao protiv Srbije na Evropskom prvenstvu.

ПОЦЕКО НАПРАВИО ХАОС НА СВЕТСКОМ ПРВЕНСТВУ: Италијан зарадио искључење, па викао и претио судијама (ВИДЕО)

FOTO: FIBA.Basketball

Naime, temperamnetni stručnjak je isključen na dva minuta do kraja druge četvrtine na meču protiv Dominikanske Republike.

Krenuo je u tunel i počeo je da viče, preti sudijama, dobacuje... Nesportski je ovo bilo od bivšeg trenera Dinamo Sasarija.

On je zbog dve tehničke iskuljčen. Prišao je da se pozdravi sa celim timom rivala, od trenera Dominikane Nestora Garsije, do igrača na klupi, pa je onda prošao ispod koša i uputio se ka svlačionici, ali se na tome nije zaustavio, već je nastavio da pravi haos.

Krenuo je ka arbitrima, pa je moralo da reaguje obezbeđenje. Nekoliko članova obezbeđenja ga je uhvatilo i sklonilo od sudija.

Poceko na ovaj način nije uspeo da trgne ekipu, pošto je Dominikanska Republika uspela da napravi prvo iznenađenje na Mundobasketu i pobedi "azure".

BONUS VIDEO: LEPO JE BILO IGRATI PROTIV SALETA: Bogdanović oduševljen nakon prve pobede Srbije na Mundobasketu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)