"SREĆAN SAM, NAVIJAČI ĆE BITI PONOSNI": Nikola Mirotić se oglasio po potpisu za Olimpiju Milano

Novosti online

03. 08. 2023. u 16:24

NIKOLA Mirotić potpisao je trogodišnji ugovor sa Olimpijom Milano. Iskusni krilni centar izneo je prve impresije po dolasku u klub iz "grada mode".

СРЕЋАН САМ, НАВИЈАЧИ ЋЕ БИТИ ПОНОСНИ: Никола Миротић се огласио по потпису за Олимпију Милано

EPA

Praktično celo leto je trajala saga oko toga gde će bivši igrač Barselone nastaviti karijeru. Od onog momenta kada je postalo jasno da će se rastati sa Kataloncima krenula je borba za njegovo angažovanje. Crvena zvezda, Partizan, Monako, Panatinaikos... sve su to bila imena koja su se dovodila u vezu sa krilnim centrom. On je na kraju odlučio da ode u Italiju.

Nije krio impresije što će od 2026. godine igrati u "Mediolanum forumu".

- Vrlo sam srećan što sam postao deo velike porodice kakva je Olimpija Milano i što ću svojim takmičarskim duhom pomoći ovom sjajnom timu i organizaciji. Daću sve od sebe da uzvratim poverenje gospodina Armanija i gospodina Del'Orka koje oni imaju u mene. Srećan sam što ću ponovo raditi sa trenerom Mesinom sa kojim sam sarađivao kada sam bio mlad igrač. Siguran sam da ćemo uživati u ovoj sezoni i da će navijači biti ponosni na nas - rekao je Mirotić.

Ovaj 32-godišnjak iz Podgorice je prošle sezone na 29 mečeva u Evroligi prosečno beležio 15,4 poena, 4,3 skoka i 1,2 asistencije po utakmici. Otuda i ne čudi zašto ga je pola Evrope želelo.

BONUS VIDEO: A POSLE ZLATA - HIMNA, I TO KAKO! Ovako je grmelo "Bože pravde" posle evro-titule srpskih juniora

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)