RADULJICA I ZVEZDA? Sportski direktor Zvezde se oglasio o iskusnom centru

Novosti online

30. 07. 2023. u 09:14

CRVENU zvezdu je do sada napustilo devet igrača, a navijači se pitaju šta će biti sa Miroslavom Raduljicom koji ima ugovor za sledeću sezonu.

РАДУЉИЦА И ЗВЕЗДА? Спортски директор Звезде се огласио о искусном центру

FOTO: ABA liga j.t.d. / Dragana Stjepanović

Iskusni centar je igrao jako malo prošle sezone, upisao je ukupno osam nastupa (pet u ABA ligi i tri u Evroligi).

Sportski direktor Crvene zvezde govorio je o statusu bivšeg reprezentativca Srbije u podkastu "Miljanov korner".

- Raduljica ima važeći ugovor sa Crvenom zvezdom. Da budem iskren, na Dušku Ivanoviću je odluka... Nikola Ivanović je otišao u Moskvu, poslao sam mu poruku da mu čestitam na tome, tako da to je tim. Igrao je Raduljica sa Teom stvarno dobro u reprezentaciji. Duško odlučuje. On ima važeći ugovor sa Zvezdom - rekao je Dozet.

Klub sa Malog Kalemegdana su napustili - Ben Bentil, Hasan Martin, Džon Holand, Nikola Ivanović, Fakundo Kampaco, Luka Vildoza, Ognjen Dobrić, Filip Petrušev, dok je Stefan Marković završio karijeru.

Podsetimo, Crvena zvezda je do sada dovela devet igrača - Dejana Davidovca, Marka Simonovića, Miloša Teodosića, Adama Hangu, Majka Tobija, Džoela Bolomboja, Rokasa Gedraitisa, Šabaza Nejpira i Jaga dos Santosa.

Vredi pomenuti da su produženi ugovori sa krilima Lukom Mitrovićem i Stefanom Lazarevićem, te centrom Ognjenom Kuzmićem i kapitenom, bekom Brankom Lazićem. Mladi Nikola Topić je potpisao četvorogodišnji ugovor sa klubom.

BONUS VIDEO: Bogdan Bogdanović stigao na okupljanje reprezentacije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona