POJAČANJE PRED PONOĆ, I TO - NBA! Crvena zvezda obradovala "delije" (VIDEO)

Novosti online

08. 07. 2023. u 23:17

Navijači KK Crvena zvezda imaju razloga za zadovoljstvo.

ПОЈАЧАЊЕ ПРЕД ПОНОЋ, И ТО - НБА! Црвена звезда обрадовала делије (ВИДЕО)

Aba liga / Dragana Stjepanovic


Naime, crnogorski centar i do pre tri dana igrač Čikago Bulsa Marko Simonović novo je pojačanje vicešampiona ABA lige i prvaka Srbije.

Simonović koji ima 23 godine potpisao je u subotu uveče dvogodišnji ugovor sa crveno-belima. 

Visok je 213 centimetara i težak 110 kilograma, a podjednako uspešno može da igra na pozicijama krilnog centra i centra.

Profesionalnu karijeru započeo je u italijanskom klubu Mens Sana, a kasnije je bio član Petrol Olimpije iz Ljubljane i ekipe Mege, da bi kao 44. pik na draftu 2021. godine potpisao ugovor sa Čikago Bulsima, a nastupao je za razvojni tim "bikova".

U Crvenoj zvezdi Meridianbet nosiće dres sa brojem 11 koji je svojevremno nosila legenda kluba Ljubodrag Duci Simonović.

Marko Simonović je drugo pojačanje ekipe za novu takmičarsku sezonu nakon povratka Dejana Davidovca (ugovor na tri sezone) , dok je Luka Mitrović produžio ugovor sa klubom na još tri sezone.

Bonus video:  Porodica promenila "Oče naš" zbog KK Partizan

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)