"VEĆ VIĐENI SCENARIO!" Ovako je Željko Obradović reagovao na treći meč finala ABA lige

Novosti online

18. 06. 2023. u 23:32

PARTIZAN i Crvena zvezda su se u nedelju sastali u trećem meču finala ABA lige za sezonu 2022/2023, a ishod je bio takav da je trener crno-belih Željko Obradović imao šta da zameri svojim igračima.

ВЕЋ ВИЂЕНИ СЦЕНАРИО! Овако је Жељко Обрадовић реаговао на трећи меч финала АБА лиге

Photo: ABA League j.t.d. / Emilija Jovanović

Podsetimo, Crvena zvezda je pobedila Partizan i smanjila njegovu prednost na 2:1 u finalu ABA lige, pa će četvrta utakmica biti odigrana u utorak od 19 sati, takođe sa crvneo-belima u ulozi domaćina.

- Pre svega, čestitke Zvezdi na zasluženoj pobedi, odigrala je poslednju četvrtinu neuporedivo bolje od nas. Mislimo da smo bili u egal utakmice tri četvrtine. Ali, čak i u tim momentima glavni problem je bio što u pojedinim trenucima nismo kontrolisali emocije i što smo imali veoma veliki broj izgubljenih lopti. Kada se to prevede, vidi se da je Zvezda imala veći broj poseda i zahvaljujući tome je pobedila. Sada je 2:1 u seriji, imamo još utakmicu u četvrtak, pa ako ne (pobedim), onda još jednu kod nas. Tako da ... To sam rekao igračima, sve je u redu. Idemo dalje - započeo je trener crno-belih.

Upitan kako mu je bilo u ovakvoj atmosferi i šta se desilo kada su njegovi igrači hteli da napuste parket, a on ih je zaustavio, Obradović je odgovorio ovako:

- Nije bilo razloga za tako nešto, da li je palo nešto na teren, ne znam... Mnogo je lošije ono što se desilo ono pre utakmice, kada igračima nije dozvoljeno da se zagreju. To su neki scenariji koji su se ovde videli i ranije. Bio je i direktor ABA lige tu, mislim da je sve video, i on i delegat... To je bilo gore, a ostalo nije bilo tako da bi se reagovalo na takav način.

O dva različita lica Partizana dodao je i sledeće:

- Četvrta četvrtina je odlučila, kao što sam već rekao. I mnogo igrača sa četiri faula.  Smailagić, Dante, Zek, Lesor... Svi su bili u problemima s prekršajima. i onda pokušavaš da nađeš neka rešenja, a nismo uspeli, nažalost. I to je to. Ali, generalno,  kažem, imali smo bespotrebno izgubljenih lopti i kada smo igrali najbolje - zaključio je Željko Obradović.

Ne propustite:

NIKAD KRAĆA KONFERENCIJA! Ovako je izgledalo obraćanje Duška Ivanovića posle pobede Crvene zvezde nad Partizanom u trećem meču ABA finala

Bonus video:  Porodica promenila "Oče naš" zbog KK Partizan

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost