SRBIN JE HIT: Ameri mu teška srca dali, a Nikola Jokić izgubio nešto što im je najvrednije

Novosti online

15. 06. 2023. u 08:02

KAKAV kralj je Nikola Jokić. Srbin je ostao bez pehara namenjenog najboljem igraču finala NBA lige

СРБИН ЈЕ ХИТ: Амери му тешка срца дали, а Никола Јокић изгубио нешто што им је највредније

FOTO: Tanjug/AP

Naime, tokom intervju za američke medije, centar Denvera uz sebe nije imao trofej, pa ga je novinarka upitala gde mu se nalazi pehar...

- Pa, stvarno ne znam. Ostavio sam ga u Sparkijevoj sobi (Sparki Gonzales, ekonom tima, prim. aut.) i više ga nema. Tako da ne znam, ali nadam se da može da stigne u moju kuću - uz osmeh je poručio Jokić.

Ameri su ostali zbunjeni i u čudu, kako da nešto što je njima najsvetije toliko ne zanima Srbina, a ne može se reći ni da su mu ga lako dali, ako se samo setimo skandalozne krađe u ligaškom delu kad je MVP nagrada završila u rukama Džoela Embida.

Međutim, novinarka je malo kasnije saopštila Nikoli da je pehar na sigurnom i da će mu ga Sparki doneti na šampionsku paradu koja je na programu noćas.

Pehar će tako na kraju, ipak, završiti na pravoj adresi. Tamo gde mu je i mesto i kod čoveka koji ga je potpuno zaslužio. 

Srbijo, raduj se što imaš ovakvog momka i ponos.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost