EVROLIGA IZABRALA: LJubimac navijača Partizana u idealnoj petorci

Novosti online

15. 05. 2023. u 12:32

Košarkaš Partizana Francuz Matijas Lesor nalazi se u idealnoj petorci Evrolige u sezoni 2022/2023, saopšteno je danas na zvaničnom sajtu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja.

ЕВРОЛИГА ИЗАБРАЛА: Љубимац навијача Партизана у идеалној петорци

FOTO: M. Vukadinović

Lesor je sa Partizanom osvojio šesto mesto u regularnom delu sezone u Evroligi, a "crno-beli" su potom u četvrtfinalu plej-ofa eliminisani od Reala.

U obrazloženju Evrolige se, između ostalog, navodi da je Lesor ove sezone odigrao 38 utakmica, a prosečno je postizao 12 poena i imao je 7,1 skok i 1,4 asistenciju po meču. On je imao prosečan indeks korisnosti 19,1 uz procenat šuta 67,6 odsto za dva poena.

U idealnoj petorci Evrolige nalaze se još plejmejker Makabija Lorenco Braun, košarkaš Olimpijakosa Saša Vezenkov i igrači Reala Džanan Musa i Valter Tavares.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)