AMERI GLEDAJU I NE VERUJU: Nikola Jokić bolji i od Majkla DŽordana

Novosti online

15. 05. 2023. u 09:36

DA li je ovo realno? Nikola Jokić je ispred Majkla Džordana!

АМЕРИ ГЛЕДАЈУ И НЕ ВЕРУЈУ: Никола Јокић бољи и од Мајкла Џордана

Tanjug/AP

Da, istina je, nije prvoaprilska šala, izašao je podatak crno na belo. Naime, novinar Harison Ving je plasirao podatak koji je Amere ostavio u čudu, a gde je Jokić bolji i od Džordana.

Srbin je čak pet puta zabeležio tripl-dabl i zahvaljujući tome trenutno je košarkaš sa najvećim indeksom korisnosti u plej-ofu u istoriji NBA lige, a iza sebe je čak ostavio i najvećeg svih vremena.

Jokić na parketima NBA lige čuda čini, godinama unazad igra na neverovatan način, pa sa razlogom važi za jednog od najboljih košarkaša ikada. Momak iz Sombora je dve godine uzastopno bio i MVP najjače košarkaške lige na svetu, a ove godine ta titula mu je izmakla, te je Džoel Embid proglašen za najkorisnijeg igrača lige.

I u plej-ofu je Jokić briljirao, te je gotovo sam odveo Denver u finale Zapadne konferencije, gde će Nagetsi odmeriti snage sa Lejkersima. Nikola je na korak i od NBA prstena, čime bi dokazao da je jedan od najvećih koje je košarka ikada videla. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (28)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!