NOVI MEGA PROBLEM ZA FINIKS: Jokić i Denver pred plasmanom u finale "Zapada", a sad još i ovo pred šesti meč

Novosti online

11. 05. 2023. u 18:05 >> 21:40

FINIKS gubi od Denvera sa 3-2 i ukoliko želi da ostanu u trci za finale Zapadne konferencije mora noćas da pobede, a to neće biti lako. Rival je jak, ali nije to jedini problem. "Sunca" će gotovo izvesno biti lišena pomoći sjajnog plejmejkera Krisa Pola, dok će propustiti i centar Diandre Ejton.

НОВИ МЕГА ПРОБЛЕМ ЗА ФИНИКС: Јокић и Денвер пред пласманом у финале Запада, а сад још и ово пред шести меч

FOTO: Tanjug/AP

Iskusni organizator igre je u drugoj utakmici doživeo povredu leve prepone i od tada je van tima. Ali, to više nije jedini ozbiljni problem za sanse.

Ejton, svojevremeno prvi pik na NBA draftu, je u prošloj utakmici dobio udarac u rebra od Brusa Brauna i u klubu iz Arizone su se nadali da će se oporaviti za šesti duel.

Međutim, kako je saopštio jedan od najbolje obaveštenih košarkaških novinara u Sjedinjenih Američkim Državama, Šams Čaranija, Ejton neće moći da pomogne saigračima.

Startni centar Finiksa je tokom svih plej-of mečeva s Denverom imao velikih problema sa Nikolim Jokićem, a bez njega su sansi u dodatnom problemu protiv srpskog asa.

Trener Monti Vilijams od klasičnih "petica" ima još bivšeg igrača Partizana Džoka Lendejla i Bizmaka Bijomba.

Podsetimo, u ovoj seriji još uvek nije viđen nijedan brejk. Ostaje da se vidi da li će se to desiti u noći između četvrtka i petka od 4 sata u Arizoni, pa ako ga bude - Denver je finalista "zapada", a ako Finiks pobedi, odluka o tome ko će u finale konferencije biće doneta na parketu nagetsa.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere