DA LI ĆE MILIJARDER PRIHVATITI SRBINOVU PONUDU? Nikola Jokić otkrio šta je "tražio" od vlasnika Finiksa (VIDEO)

Novosti online

10. 05. 2023. u 11:07

Košarkaš Denvera Nikola Jokić izjavio je nakon utakmice sa Finiksom da je njegovom timu agresivnost donela novu pobedu, prenosi NBA TV.

ДА ЛИ ЋЕ МИЛИЈАРДЕР ПРИХВАТИТИ СРБИНОВУ ПОНУДУ? Никола Јокић открио шта је тражио од власника Финикса (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Košarkaši Denvera pobedili su ekipu Finiksa 118:102 u petoj utakmici polufinala plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige. Ponovo je svoju ekipu do pobede vodio srpski reprezentativac Nikola Jokić sa 29 poena, 13 asistencija i 12 skokova.

- Mislim da smo danas mi bili agresivni, na obe strane terena. Stavljali smo ih u teške pozicije. Da budem iskren, mislim da oni ne vrte toliko mnogo akcija, ali toliko su efektni i talentovani, pa ih je zato teško čuvati. Sada smo im otežali šuteve, a u dva meča u Finiksu oni su bili agresivniji, brži i zato su pobedili. Videćemo šta naredni meč donosi, nikada ne igram tako da unapred razmišljam o 40 poena. Sada sam loše počeo utakmicu, onda sam se opustio i pustio da sve dođe prirodno", istakao je Jokić.

Sukob Nikole Jokića sa bogatim gazdom Sansa Metom Išbijem privukao je neviđenu pažnju javnosti. Naime, Srbin je u četvrtoj utakmici u želji da uzme loptu odgurnuo laktom milijardera i zbog toga će morati da plati kaznu u iznosu od 25.000 dolara. Pred start petog meča Nikola je napravio šmekerski gest koji je oduševio čitavu Ameriku. Srbin je prišao Išbiju, poklonio mu loptu i zagrlio ga.

Nakon utakmice novinari su pitali Jokića da li je to planirao da uradi ili se desilo spontano.

- Nemam ništa protiv njega, uradio bih isto i da je reč o bilo kome drugom u Finiksu. Samo volim da budem blizu lopte, da stvorim prednost i brzo je izvodim kako bi se igra nastavila. Sada sam hteo da se zabavim i hteo sam da mi plati kaznu, ali neee - rekao je Jokić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČUDO NEVIĐENO! Trener dao ostavku na poluvremenu, a onda je klupski lekar preuzeo ekipu - ono što se potom desilo, zaprepastilo je sve!