SRBI NIKAD NE LAŽU! Partizanov odgovor Špancima: Evo kako izgleda Egzumov prst

Novosti online

03. 05. 2023. u 13:14

Partizan je u trećem meču četvrtfinalne serije plej-ofa Evrolige izgubio od Real Madrida sa 82:80 na svom terenu, pa sada vodi sa 2-1.

СРБИ НИКАД НЕ ЛАЖУ! Партизанов одговор Шпанцима: Ево како изгледа Егзумов прст

M. Vukadinović

Iako je bilo pitanje hoće li biti spreman za ovaj duel zbog povrede koju je doživeo u gostima, Dante Egzum je na terenu proveo 26 minuta i postigao je 11 poena.

Podsećanja radi, velika prašina se podigla zbog tuče u drugom meču Real Madrida i Partizana u Španiji. U opštem haosu najgore je prošao Dante Egzum koga je Geršon Jabusele sa leđa bukvalno pokosio, a parket je napustio sa štakama vidno povređen.

Iz Partizana su se oglasili ističući da je u pitanju povreda tetive prsta koja je vrlo bolna i zahteva ozbiljne terapije.

Kada se dva dana kasnije Egzum pojavio na parketu Arene na treningu crno-belih, Španci su osuli drvlje i kamenje po srpskom timu zbog navodnog "lažiranja".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

Sudeći po fotografijama inicijalna izjava doktora Partizana Mome Jakovljevića bila je tačna, a tamošnjim medijima i navijačima su sada neke stvari mnogo jasnije.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)