TRENER REALA PRED DRUGI MEČ SA PARTIZANOM: Očekujem pobedu protiv Partizana u sutrašnjem meču

Novosti online

26. 04. 2023. u 14:47 >> 14:48

Trener košarkaša Reala Ćus Mateo izjavio je danas da očekuje da njegovi igrači pruže maksimum i ostvare pobedu protiv Partizana u drugom meču četvrtfinala plej-ofa Evrolige.

ТРЕНЕР РЕАЛА ПРЕД ДРУГИ МЕЧ СА ПАРТИЗАНОМ: Очекујем победу против Партизана у сутрашњем мечу

FOTO: M. Vukadinović

Partizan je poveo 1:0 u četvrtfinalnoj seriji, pošto je sinoć u Madridu slavio 89:87 trojkom Kevina Pantera u poslednjoj sekundi. Naredni meč biće odigran sutra od 20.45 sati u glavnom gradu Španije.

- Sutra je važan dan. Sve utakmice u plej-ofu su teške. Ako naš stav i trud budu isti kao na jučerašnjem meču, imaćemo šansu da pobedimo. Plej-of serija je duga i uvek morate da razmišljate o narednom meču. Nema sumnje da su igrači posvećeni, dali su maksimum na prvoj utakmici protiv Partizana. Moramo da budemo spremni da damo sve od sebe i na drugoj utakmici - rekao je Mateo, prenosi zvanični sajt Reala.

On je istakao da mu je teško pao poraz od Partizana u poslednjoj sekundi jučerašnjeg meča.

- Partizan je pobedio zaslugom Kevina Pantera, koji je u poslednjoj sekundi pogodio taj šut preko Geršona Jabuselea. Moramo da se oporavimo što je pre moguće. Povreda Edija Tavareza je malo poremetila naše planove - dodao je Mateo.

Trener Reala je zahvalio navijačima na podršci i dodao da očekuje popunjene tribine i na drugoj utakmici protiv beogradskog kluba.

Košarkaš Reala Gabrijel Dek izjavio je da očekuje pobedu u drugoj utakmici.

- Mogli smo nešto ranije da zatvorimo meč. Nismo imali sreće sa trojkama, a i sa pojedinim odlukama sudija. Nemam šta da zamerim saigračima na trudu. Moramo da ostanemo fokusirani do kraja, da ispravimo greške i da zaboravimo prošli meč da bismo bili na visini zadatka. Nadamo se da ćemo imati veliku podršku navijača. Pobeda je Partizanu dala samopouzdanje, ali mi moramo da budemo agresivni i da igramo svoju igru. Svaki naredni meč je finale - naveo je Dek.

Četvrtfinalna serija se igra na tri pobede. Treća utakmica je na programu drugog maja u Beogradu, a eventualna četvrta dva dana kasnije takođe u glavnom gradu Srbije. Eventualna majstorica biće odigrana devetog maja u Madridu.

Španski mediji navode da povreda kolena Tavareza nije ozbiljnije prirode i dodaju da bi on mogao da zaigra sutra protiv Partizana.

BONUS VIDEO: Prva grupa navijača crno-belih koja je ušla na utakmicu Real - Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)