NAVIJAČI TERAJU REBRAČU, A ON... "Partizan je deo moje istorije, ali Vojvodina je moj klub!

Novosti online

01. 04. 2023. u 18:14

PRVI čovek novosadske Vojvodine navukao je gnev navijača "stare dame" zbog toga što je pevao pesme Partizana na meču sa Realom iz Madrida. Legendarni centar odgovorio je na kritike.

НАВИЈАЧИ ТЕРАЈУ РЕБРАЧУ, А ОН... Партизан је део моје историје, али Војводина је мој клуб!

FOTO: Darko Dozet

U razgovoru za "Mocart sport" Rebrača je odgovorio navijačima.

- Ne znam ni šta bih tačno rekao, prvo i osnovno dobio sam poziv Partizana da prisustvujem utakmici veterana protiv Real Madrida, a posle i da ostanem na utakmici. Kao svaki Srbin podržao sam srpski klub na velikoj utakmici. Partizan je deo moje istorije i karijere, ponosan sam na to, poštujem Partizan, ali želim vrlo jasno da istaknem da je Vojvodina moj klub, za koji sam posvećen i za koju radim danonoćno kako bi i ona jednog dana igrala velike utakmice kao što je bila sinoćna protiv Real Madrida, počinje Rebrača i dodaje:

- Ne želim da se sada zbog ovoga baci senka na sve što smo uradili u Vojvodini za ovaj period, a uradili smo mnogo. Kada je upravni odbor došao u klub, zatekli smo velike probleme, a do sada smo uspeli da saniramo skoro 80 posto duga, to je veliki posao koji je urađen. Svi u klubu smo zasluženi za to, radimo iz velike ljubavi prema Vojvodini. Onog momenta kada sam došao na čelo kluba sam osetio potrebu da posvetim celog sebe tom projektu i mislim da sam do sada to uradio sa timom ljudi koji zaista žele dobro Novom Sadu, rekao je legendarni Željko Rebrača .

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)