JEDVA DOČEKAO: Fakundo Kampaco je protiv Valensije oduševljavao "delije" majstorijama, a onda je ovo oduševilo njega

Novosti online

29. 03. 2023. u 21:15

Crvena zvezda je dočekala Valensiju u okviru 31. kola Evrolige, a način na koji je uspeh ostvaren obradovao je njenog plejmejkera iz Argentine.

ЈЕДВА ДОЧЕКАО: Факундо Кампацо је против Валенсије одушевљавао делије мајсторијама, а онда је ово одушевило њега

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, Zvezda je pobedila Valensiju, sačuvala nadu da može u Top 8 Evrolige, posle čega je Fakundo Kampaco (koji je izvodio majstorije na putu ka ovom trijumfu) najpre ovako reagovao:

- Iskreno, nama treba pobeda u svakoj utakmici. Nemamo drugih opcija (na putu ka Top 8 Evrolige), nije sve u našim rukama, ali ćemo se boriti do kraja. Sada gostujemo Asvelu, biće teško... - započeo je 32-godišnji organizator igre izjavu za Evroliga TV.

Upitan šta je bilo ključno u odlučujućoj, četvrtoj četvrtini, otkrio je šta ga je oduševilo:

- Bili smo pametni u svakom posedu. Igrali mudru odbranu, "delili" loptu u napadu, igrali "za" one koji su u tom trenutku bili u najboljoj formi. Mislimo da smo bili veoma pametni u tim situacijama! A iskoristili smo i činjnicu da smo igrali pred našim navijačima. To je naša dodatna energija.

Za dva dana sledi novi meč...

- Nema sada nikakvih opravdanja. Idemo tamo (u Francusku, na gostovanje Asvelu) da odigramo najbolje što možemo. Ako želimo da pobedimo, moramo da budemo pametni, ali i puni energije, borbenosti... To je jedini način da tamo trijumfujemo - zaključio je Argentinac koji je protiv Valensije imao učinak od 15 poena, sedam asistencija, tri osvojene lopte i dva skoka, uz četiri izgubljene lopte. 

Raspored utakmica Crvene zvezde u Evroligi

Poslednjeg dana marta, prekosutra, u petak, Zvezda gostuje Asvelu, zatim 6. aprila dočekuje Olimpijakos, a 13. će  ugostiti Fenerbahče.

Tabela Evrolige

Bonus video: Reakcija Zvezdinih "delija" kada je u halu ušao Novak Đoković, nakon što je nedelju ranije gledao Partizan uživo

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije