PROMENE U ABA LIGI: Derbi Budućnost - Partizan pomeren zbog izbora u Crnoj Gori, ali i još dve utakmice, među njima i Zvezdina

Novosti online

14. 03. 2023. u 15:24

KOŠARKAŠI Partizana gostovaće ekipi Budućnosti 22. aprila u okviru 22. kola ABA lige, odlučilo je danas regionalno takmičenje.

ПРОМЕНЕ У АБА ЛИГИ: Дерби Будућност - Партизан померен због избора у Црној Гори, али и још две утакмице, међу њима и Звездина

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Derbi ABA lige u Podgorici između Budućnosti i Partizana prvobitno je bio zakazan za 19. mart, ali je termin promenjen zbog izbora u Crnoj Gori.


Posle niza predloga koji nisu odgovarali ni jednom ni drugom klubu, pre svega zbog obaveza u evropskim takmičenjima, rukovodstvo ABA lige je predložilo 22. april i klubovi su prihvatili ponuđeni termin.


Budućnost je trenutno na 3. mestu na tabeli regionalne lige sa učinkom 15-6, dok je Partizan lider sa 19 pobeda i dva poraza.


Pomerena još dva meča


Utakmice Crvene zvezde i Cedevita Olimpije, odnosno Mornara i Igokee u okviru ABA lige biće takođe odigrane 22. aprila, odlučilo je danas regionalno takmičenje.
Duel srpskog i slovenačkog tima je pomerena zbog bolesti igrača Cedevita Olimpije, dok nije poznat razlog za odlaganje utakmice Mornara i Igokee.

Tabela ABA lige:

Bonus video: CRNO-BELO ČUDO - Partizan od -20 do pobede nad Zvezdom u večitom derbiju

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!