DA LI JE OVO REALNO? Pet igrača Zvezde u minusu

Novosti online

28. 01. 2023. u 09:45

Košarkaši Partizana pobedili su sinoć na gostujućem terenu u Beogradu Crvenu zvezdu sa 79:78 (20:18, 25:19, 12:17, 22:24), u utakmici 21. kola Evrolige.

ДА ЛИ ЈЕ ОВО РЕАЛНО? Пет играча Звезде у минусу

Foto: M. Vukadinović

Najbolji učinak u pobedničkoj ekipi imali su Dante Eksum (pet asistencija i četiri skoka) i Zek Ledej sa po 20 poena, dok je Matijas Lesor upisao 13 poena i osam skokova.

Luka Vildosa je bio najefikasniji u Zvezdi sa 26 poena, uz šest skokova, Nemanja Nedović je postigao 23, a Ognjen Dobrić je upisao 13 poena. I čini se da je tu manje više kraj u taboru crveno-belih. Ostali momci ne da se nisu proslavili nego su zabeležili nešto što se retko viđa na evroligaškim parketima.

Naime, čak petorica košarkaša domaćia su bila sa "minus" indeksom. To su Stefan Lazarević (-2), Branko Lazić (-2), Stefan Marković (-3), Ognjen Kuzmić (-1) i Ben Bentil (-1).

Kod Partizana su svi bili u plusu, niko, osim Brodžijanskog koji nije igrao, nema nulu pored svog imena.

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri